__________

H
uisregels

__________

PRIJZEN: Genoemde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief bezorg- c.q. verzendkosten.

VERZEND-/BEZORGKOSTEN: In principe bezorgen wij niet, een uitzondering kan gemaakt worden binnen een straal van 20 km van Wijk bij Duurstede. Kleingoed kan verzonden worden via PostNL 7,50 en 17,50 euro, afhankelijk van het gewicht en afmeting. Pakjes worden binnen 5 werkdagen na bijschrijving van het verschuldigde bedrag verzonden.

BESTELLEN/BETALEN/LEVERING: Bestellen kan per e-mail of telefonisch. U ontvangt dan een orderbevestiging per e-mail met de betaalspecificaties. Betalingen en aanbetalingen dienen binnen 7 dagen te geschieden. In de offerte wordt duidelijk de week(en) aangegeven waarin het meubel gepland staat, overmacht daargelaten uiteraard. Dit is echter pas vast, als de verschuldigde aanbetaling binnen is. Bestellingen waarvan de aanbetaling reeds gedaan is, zijn bindend. Bestellingen c.q. opdrachten die na 7 dagen niet betaald zijn, worden automatisch geannuleerd.

PRIVACY: Uiteraard worden uw gegevens niet aan derden verstrekt.

BETALING: (Aan)betaling uitsluitend vooraf op IBAN NL 58 RABO 0140 8461 15 t.n.v. Bezige Bebie te Langbroek.

WET KOPEN OP AFSTAND/HERROEPINGSRECHT: Voor de op voorraad, dus reeds gemaakte goederen, geldt de wettelijke 14 dagen bedenktijd, niet tevreden geld terug ! Het kan het gewoon worden geretourneerd, graag wel van te voren aankondigen per mail of telefoon. De verzendkosten zijn in dat geval voor eigen rekening. Dit geldt echter niet voor de in opdracht gemaakte meubels. Er is wettelijk geregeld dat hier geen bedenktijd voor is ingesteld, het meubel wordt immers speciaal voor u gemaakt. Mocht een meubel na het maken onverhoopt niet worden opgehaald, blijft de opdracht bindend: de aanbetaling wordt niet geretourneerd, we hebben immers kosten moeten maken !

GARANTIE: Op de meubels geven we een garantie van 1 jaar. Een klacht is gegrond als deze niet is veroorzaakt door:
Onredelijk gebruik
Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden kromtrekken van het hout
het werken van hout (zie hieronder verdere uitleg)

Gezien het gaat om sloophouten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout. Wij kiezen het beste hout uit en bewerken dat met de hand en deels machinaal. De producten worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Een van de prioriteiten is het glad maken van het hout, veel van onze meubels komen tenslotte in de kinderkamer te staan. We besteden grote aandacht aan de eindcontrole voordat een product de deur uitgaat.